Бербатов вярва, че Ван де Беек има бъдеще при Тен Хаг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът се подвизава под наем в Евертън

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прогнозира, че назначаването на Ерик Тен Хаг на мениджърския пост ще помогне на халфа Дони Ван де Беек най-после да покаже реално на какво е способен на “Олд Трафорд”.

“Нещата не са се получили досега в Юнайтед за Дони Ван де Беек, в момента той е под наем в Евертън и ще се върне на “Олд Трафорд” през лятото”, коментира Бербатов пред Mirror.

“Той ще получи шанс да покаже какво може. Вече е работил с Тен Хаг преди в Аякс, което винаги е нещо хубаво. Да имаш тази връзка е страхотно, когато си играч. Да се надяваме, че може да възроди кариерата си на “Олд Трафорд”.

“За един играч връзката с мениджъра е може би най-важното нещо. Ван де Беек е работил с Teн Хаг. И ще бъде наясно, че мениджърът ще му се доверява на терена, ще бъде свободен да опитва, да рискува, да прави грешки.

“И да не се притеснява, че ще бъде сменен, ако направи лош пас. Когато имате такова доверие, имате тази свобода на терена – това е страхотно чувство, повярвайте ми.”

Ван де Беек получаваше малко игрови минути и при Оле Гунар Солскяер, и при временния треньор Ралф Рангник, като това доведе до изпращането му под наем в Евертън в последния ден на януарския трансферен период.

Манчестър Юнайтед плати 35 милиона паунда, за да привлече Ван де Беек от Аякс.