Betano бонус оферти за август 2023
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Компанията не спира да радва клиентите си с нови бонус предложения

Един от най-силните букмейкъри на родния пазар – Betano, предлага невероятни оферти на своя сайт. С тези бонуси, компанията затвърждава престижното си реноме и продължава да привлича нови клиенти.

Бонус офертите на сайта на Betano са изключително лесно достъпни за новите клиенти. По принцип клиентите трябва да направят регистрация в платформата и да депозират средства. Най-новите оферти на компанията обаче не изискват депозит за получаване на специалния бонус, което работи в полза на играчите.

Депозитът може да се осъществи чрез кредитна/дебитна карта, на каса на easy pay, чрез платформите epay.bg, skrill, netteller и fast pay и чрез cash terminal. Минималната сума е 10лв.

След като клиентите на Betano депозират средства те могат да се възползват от всички бонуси, които компанията предлага. Най-големият от тях е този за спортната секция. Бонусът е 100% от депозита на играча до 1500лв. За да станат изтегляеми средствата от този бонус, сумата му трябва да бъде “превъртяна” пет пъти като коефициентът на залозите не трябва да бъде по-нисък от 1.65.

Освен сайт, Betano има и мобилно приложение, което е много полезно. То улеснява достъпа на играчите до акаунтите им като го прави значително по-бърз. В приложението процесът по правенето на залози също е по-добър и не отнема толкова време. Апликацията може да бъде изтеглена както на телефони работещи с Android, така и на такива, които функционират с iOS.

Новите бонуси, които Betano предлага са изключително привлекателни. Те се харесват на клиентите на компанията и ги карат да останат лоялни на платформата. Освен това подобни оферти привличат и нови клиенти, които искат да изпитат ново преживяване в сферата на онлайн залозите. По този начин Betano продължава да се разраства , което затвърждава мястото и на една от топ компаниите в нашата страна.