Betano очаква “синя” победа във Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николай Михайлов се завръща в групата на Сините

Тази вечер Ботев (Враца) приема носителя на Купата на България Левски в една от най-очакваните срещи от осмия кръг на Първа лига.

Двубоят започва в 21.00 часа и е част от мачовете по тв тази вечер.

В момента домакините са на 11-а позиция във временното класиране със 7 точки от също толкова изиграни срещи. Левски е девети с 9 точки, но събрани в само четири изиграни мача.

В групата на наставника на Сините Станимир Стоилов се завръща опитният вратар Николай Михайлов, който пропусна победата с 4:0 над Хебър (Пазарджик) миналия кръг.

В лагера на Ботев настъпи реорганизация, тъй като помощник-треньорът Тодор Киселичков застана начело на Спартак (Варна), а на негово място вече работи Владислав Вутов.

Във Враца очакват две нови попълнения от френския Тулуза – Клери Сербер и Том Рапнуй, но така или иначе те няма да са на линия за двубоя с Левски.

Букмейкърът Betano bg дава сериозно предимство на столичани. Коефициентът за победа на Левски е 1.50, докато евентуален изненадващ успех на домакините е оценен с 6.70. Ставката за равенство в приложението на Betano.bg е 4.20.

Очаквани старотови единайсеторки:

БОТЕВ ВР (4-2-3-1): К. Костов; Мендоса, М. Атанасов, Меси, Фераресо; Гаврилов, Ивайлов; Маринов, Рамирес, В. Василев; Д. Генов
Старши треньор: Росен Кирилов

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): П. Андреев; Галчев, Сундберг, Кордоба, Цунами; Г. Миланов, Кръстев; Роналдо, Стефанов, Уелтон; Б. Бари
Старши треньор: Станимир Стоилов

НАЧАЛО: 21:00 часа
СТАДИОН: “Христо Ботев”
ГЛАВЕН СЪДИЯ: Георги Гинчев