Betano очаква тримуф на Лудогорец в дуела за Суперкупата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят с Левски на стадион "Васил Левски" е тази вечер от 20.00 часа

Тази вечер шампионът Лудогорец и носителят на Купата на България Левски застават един срещу друг на националния стадион “Васил Левски” в спор за Суперкупата на България.

Регламентът предвижда ри равенство след редовното време да се пристъпва директно към изпълнение на дузпи, без провеждането на две продължения по 15 минути.

Двата тима ще имат право да извършат по пет смени, като рефер на дуела ще бъде Георги Кабаков.

Новият бранител на Лудогорец Фон Витри ще бъде на разположение на наставника на Орлите Анте Шимунджа. Словенският специалист обаче няма да може да използва Доминик Янков и Клод Гонсалвеш.

Левски пък излиза без защитника Сонко Сундберг, който си “заработи” скандален червен картон в мача с Ботев (Враца) от последния кръг в Първа лига.

Наставникът на Сините Станимир Стоилов няма други проблеми и ще разчита на всички останали футболисти. Специалистът изрази надежда, че крайният изход се реши в редовното време и няма да се прибягва до изпълнение на 11-метрови удари.

Букмейкърът Betano bg дава предимство на шампиона Лудогорец. Коефициентът за победа на Орлите е 1.85, докато евентуален успех на Сините е оценен с 4.76. Ставката за равенство в betano.bg app е 3.99.

Двубоят в центъра на столицата предизвиква сериозен интерес сред привържениците на двата тима. Той е и част от тв програмата за българските мачове за деня.