Betano смята, че Брайтън ще стигне до финала на ФА Къп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чайките" се изправят срещу Манчестър Юнайтед в полуфинала

Днес предстои да се изиграе втория полуфинал от ФА Къп. В него, един срещу друг се изправят тимовете на Манчестър Юнайтед и Брайтън. Победителят от този двубой ще играе срещу Манчестър Сити на финала. Според букмейкърът Betano, вторият финалист ще бъде Брайтън, тъй като коефициентът за класиране на “чайките” е 1.75, а този Юнайтед да стигне до финала е 2.07.

Брайтън се намира в прекрасна форма. Възпитаниците на Реоберто де Дзерби заемат 8-ата позиция във Висшата лига с актив от 49 точки, но имат два мача по-малко от седмия Ливърпул и три изиграни срещи по-малко от шестия Астън Вила. До тук в ФА Къп “чайките” са отстранили отборите на Мидълзбро, Ливърпул, Стоук Сити и Гримсби Таун.

Манчестър Юнайтед в момента се намира на обратния полюс. Тимът на Ерик тен Хаг разочароващо отпадна от Лига Европа, след поражение срещу Севиля и настроението в отбора не е никак добро. Отгоре на това, нидерландският мениджър няма да може да разчита на титулярните си централни защитници през сезона – Рафаел Варан и Лисандро Мартинес. Въпреки това, Манчестър Юнайетед е силен турнирен отбор, който не може да бъде подценяван.

В сайта на Betano фаворит е отборът на Брайтън. Коефициентът за победа на “чайките” е 2.41, а този за успех на “червените дяволи” е 3.01. Равенството е със ставка 3.95.