Бивш германски национал разкритикува Кристиано Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дитмар Хаман с критики към португалеца за изявите и поведението му в мача срещу Словения на Евро 2024

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо имаше вечер изпълнена с емоции, когато неговият национален отбор Португалия победи Словения след изпълнения на дузпи в понеделник за място на 1/4-финалите на Евро 2024. Кристиано пропусна дузпа в първото продължение на мача и можеше да лиши своя тим от участие в следващата фаза на турнира. Бившият германски национал Дитмар Хаман се изказа критично за реакцията на Кристиано след изпуснатата дузпа и според него бившият нападател на Реал Мадрид не е отборен играч.

“Трябва да призная, че и аз бях повярвал на глупостите, че Роналдо се е превърнал в отборен играч, тъй като се нуждаел от своя тим повече от всякога. Тази вечер обаче той пак демонстрира истинското си лице. Пропусна дузпа и веднага се разрева, като продължи да рони сълзи и на почивката в продълженията. Тогава си помислих: “Всичко се върти около теб”. Има 26 играчи, щаб от 20-ина човека и 30-40 хиляди фенове. Така че не става въпрос за теб. Опитвах се да бъда безпристрастен, но стисках палци Словения да победи, тъй като неговата реакция ми изглеждаше срамна.

“Все пак при изпълнението на дузпите именно той пое отговорността да бие първи и го направи доста добре. Но, както казах, мисля, че тези неща, че Роналдо се бил превърнал в отборен играч, са пълни глупости. Той мисли само за себе си. Вкара при втората си дузпа и се извини на феновете. Нямаше нужда се извинява”, каза Хаман, според когото Роналдо ще бъде титуляр и в следващия мач срещу Франция.