Блажевич разкри целите пред Левски и говори за работата с Мъри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят на "сините" заяви, че жребият за Лигата на Конференциите ги изправя срещу най-тежкия съперник

Едно от новите попълнения на Левски – Анте Блажевич, говори за първи път пред клубната телевия на “сините”. Той сподели за процеса на адаптация в отбора и какво е да тренираш под ръководството на специалист като Станимир Стоилов.

“Момчетата ме приеха отлично. Бързо се адапктирах към начина на работа, тренировките, към изискванията на треньора. Що се отнася до съотборниците ми – много добри момчета и страхотни футболисти. Атмосферата е невероятна. От седем-осем дни сме на Боровец. Условията са феноменални и ще се подготвим за следващия сезон много добре”, заяви Блажевич.

Новото попълнение на “сините” заяви, че се е сближил най-много с Билал Бари и Келиан ван дер Каап. Блажевич разкри, че Ивелин Попов също много му помага.

“С треньора се работи на много високо ниво, много професионално. Интензитетът на тренировките е много висок. Трябва да даваш 100% от себе си по време на тренировките. Когато се почива – почиваме, но когато трябва да се работи – работим. Сериозна дисциплина налага треньорът. Не тренирах 20 дни и сега ми е малко тежко, но наваксвам”, заяви защитникът.

Юношата на Хайдук Сплит разкри, че Левски има високи цели през новия сезон. Той отбеляза, че жребият за Лигата на конференциите не бе много благосклонен към Левски и на “сините” се е паднал най-тежкият противник, но пък това дава допълнителна мотивация.