Bwin фаворизира Виляреал в домакинството на Хетафе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виляреал влиза в срещата с четири поредни загуби

Отборите на Виляреал и Хетафе се срещат тази вечер в последен двубой от 23-ия кръг на Ла Лига. Мачът е от 22:00 часа като “жълтата подводница” ще се стреми да се върне на победния път след четири поредни поражения. Букмейкърът bwin bg дава предимство на Виляреал като коефициентът за краен изход 1 е 1.66, докато ставката за победа на Хетафе е 5.50. Равенството в срещата е оценено на 3.70, но предвид формата на домакините, то е доста вероятно.

Месецът бе труден за Виляреал, който вече загуби четири поредни мача и успя да направи само една суха мрежа в последните си осем мача в лигата. Това увеличи натиска върху треньора Кике Сетиен, като отборът му се отклони от темпото в надпреварата за място в европейските турнири. И двата отбора отбелязаха в осем от последните 11 мача на тима, което показва, че Виляреал участва в резултатни двубои.

Важната победа с 1:0 над Валенсия миналата седмица повиши шансовете на Хетафе да избегне изпадането, но това беше първа суха мрежа за тях от осем мача. И двата отбора отбелязаха в пет от тези мачове, както и в четири от последните си шест мача далеч от дома. Би било огромна изненада, ако успеят да спечелят още три точки тук, като се има предвид, че спечелиха само два пъти като гост в лигата този сезон. Може да се насочите към опцията Гол/Гол в Bwin, като ставката за двата тима да вкарат е 2.15.