Обрат! Ман Юнайтед може да си върне Грийнууд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда, че "червените дяволи" не са зачеркнали с дебелия флумастер нападателя.

Ръководството на Манчестър Юнайтед може да обмисли да върне нападателя Мейсън Грийнууд в клуба през следващото лято, съобщава”Daily Express”.

Английският футболист е една от четирите опции за заместник на Антони Марсиал, който ще напусне “червените дяволи” с изтичането на контракта му.

Очакваше се кариерата на Грийнууд да бъде занапред далеч от “Олд Трафорд”, но “Daily Express” сега съобщава, че това може и да не се случи.

Офанзивният играч се присъедини към Хетафе под наем през лятото, след като Манчестър Юнайтед приключи разследването си по наказателните обвинения, пред които беше изправен Мейсън миналата година, които впоследствие бяха оттеглени.

Първоначално 22-годишният Грийнууд беше определен за завръщане в първия отбор след вътрешно разследване от клуба, но тези планове претърпяха обрат и в крайна сметка на нападателя беше посочен изходът от “Олд Трафорд”.

Въпреки това, тъй като договорът му изтича през 2025-а година, Манчестър Юнайтед все още има възможността да си върне обратно в редиците Мейсън Грийнууд.

Англичанинът вкара 3 гола и направи 2 асистенции в 9 мача за Хетафе във всички турнири през настоящата кампания.