Ал-Хелайфи: Мбапе е най-добрият в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Килиан ни помага да изградим нашето бъдеще", обяви босът на ПСЖ.

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи говори за официалната позиция на Реал Мадрид относно това, че не са водени все още преговори за привличането на нападателя Килиан Мбапе.

Френският футболист отдавна е в полезрението на “Кралския клуб” и се смята, че има голяма вероятност Мбапе да акостира на “Сантяго Бернабеу” през следващото лято.

“Не съм чел позицията на Реал, ако трябва да съм честен. Фокусирани сме върху себе си, а не върху другите”, заяви Ал-Хелайфи.

“Хубавото е, че всички в клуба са фокусирани върху футболните въпроси. Смятам, че някой път хората не зачитат успехите на Мбапе. Колко футболисти два пъти са били на финал на Световно и са вкарвали хеттрик в един от тях?”, коментира босът на ПСЖ.

“Както съм казвал преди, Килиан е най-добрият в света и е фантастично как вдига нивото в ПСЖ и френския национален отбор. Още повече има много положително въздействие върху младите играчи, които имаме в тима. Мбапе ни помага да изградим нашето бъдеще”, добави Насер Ал-Хелайфи в интервю за “Gazzetta dello Sport”.