Коефициентите в Sesame дават предимство на Виляреал срещу Хетафе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълтата подводница" ще опита да се върне на победния път след две поредни ремита

Тази вечер започва 25-ия кръг в испанската Ла Лига с двубоя между Виляреал и Хетафе. Един срещу друг излизат два отбора, които са в средата на класирането. Букмейкърите дават леко предимство на Виляреал заради домакинския фактор. Коефициентът за победа на Виляреал в Sesame спорт е 2.06. Ставката за успех на гостуващия Хетафе пък е 3.90, докато реми е оценено на 3.65. Сезам предлага много опции за залози на срещата, сред които и функцията създай залог.

В момента Хетафе е на 10-то място в класирането на Ла Лига и надмина очакванията досега през сезона. Базираният в Мадрид отбор победи Селта Виго с 3:2 в зрелищен мач миналата седмица и ще се стреми да постигне подобен резултат при визитата на “жълтата подводница”. Виляреал, от друга страна, е на 13-о място в класирането в лигата в момента и не е в най-добрата си форма досега през сезона. Домакините завършиха наравно 1:1 с Депортиво Алавес в предишния си мач и ще трябва да подобрят играта си, ако искат да спечелят в петък вечер.

Виляреал има впечатляващ скорошен рекорд срещу Хетафе и спечели 23 от последните 38 мача, изиграни между двата отбора, за разлика от осемте победи на Хетафе. Виляреал е непобеден в последните си 10 мача срещу този съперник в Примера Дивисион. Виляреал спечели 13 от своите 17 мача у дома срещу Хетафе в Ла Лига и постигна повече домакински победи само срещу Валенсия в испанския елит, така че предимството изглежда на страната на “жълтата подводница”.