Манчестър Юнайтед подготвя солидна оферта за подписа на Киеза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският клуб е готов да даде 50 милиона евро, за да подпише с 26-годишния италиански национал

Испанската медия Fichajes съобщава, че Федерико Киеза в трансферните планове на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” искат да вземат класен футболист на дясното крило през летния трансферен прозорец. И те са готови да платят 50 милиона евро, за да подпишат с италианския национал от Ювентус.

Федерико Киеза е възпитаник на младежката академия на Фиорентина. 26-годишният играч стана известен по време на престоя си в Ла Виола и през този период проби в националния си отбор. Това също му помогна да получи първоначален трансфер под наем в Ювентус през октомври 2020 г.

Две години след това сделката между двата клуба бе за постоянен трансфер. Киеза се представя на добро ниво за Юве. През този сезон той има 6 гола и 2 асистенции в 20 двубоя. От доста време италианският национал е на радара на английските грандове.

Интересът на Манчестър Юнайтед към Киеза е обясним. Те са похарчили много пари, за да подпишат с Антони и Джейдън Санчо. Но и двамата офанзивни играчи разочароваха. Въпреки че Алехандро Гарначо се справи добре на десния фланг, клубът иска още един топ играч и Киеза е трансферна цел. Решението на Манчестър Юнайтед потенциално да даде 50 милиона евро, за да подпише с италианеца има смисъл и предстои да видим дали трансфер ще се осъществи.