ЦСКА 1948 подчини 10 от Берое под “Аязмото”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пореден силен мач за Ивайло Чочев, който вкара 17-то си попадение през сезона

Берое не успя да постигне първи шампионатен успех за 2023-та година и при домакинството си на ЦСКА 1948 и завършиха при резултат 1:3 в среща от 24-ия кръг на efbet Лига. “Червените” откриха резултата още в 10-ата минута, когато Ивайло Чочев отбеляза с глава своето поредно попадение в родния шампионат, което е под №17 за сезона, след като засече центриране от ъглов удар на Педриньо.

Осмицата на ЦСКА 1948 беше в основата и за второто попадение за своя тим, след като в 35-ата минута центрира от ъглов удар, Евгений Сердюк продължи топката в наказателното поле към Елитон, който я засече в мрежата. Само минута по-късно “заралии” се върнаха в срещата, след като Спас Георгиев центрира отдясно, а Вини Трибуле с глава реализира. В 79-ата минута Густаво Каскардо остави своите с човек по-малко, след като бе изгонен с втори жълт картон за влизане срещу Чочев.

Четири минути преди края на редовното време Георги Русев бе изведен зад защитата на Берое и наниза трети и решителен гол за “червените”, с които интригата вече бе решена. След този мач Берое остава на 13-тото място с 21 точки, а ЦСКА 1948 е трети с 48 пункта.