Себастиян Вия: Надявам се от Берое да направя скок в по-голям отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да започна 2024 г. по най-добрия начин", заяви новата звезда на заралии

Колумбийската звезда на Берое Себастиан Вия няма търпение да започне да играе в българското първенство за заралии. Той се надява с Берое да започне 2024 г. по най-добрия начин. Вия говори пред медия в родината си, като заяви, че се надява да направи скок от “зелено-белите” в по-голям клуб в Европа.

„Истината е, че се чувствам много добре и съм развълнуван за следващата година, тъй като това ще бъде първото ми предизвикателство да играя в Европа“, коментира Вия за медията „Win Sports“.

„Щастлив съм, че в момента съм в Меделин със семейството ми, след като прекарах 1 месец в България. Сега се прибрах, за да кандидатствам за работна виза в посолството на България в Богота“”, каза офанзивният футболист на Берое.

„Българският шампионат е конкурентен. Това ще бъде първият ми опит в Европа. Гледам много двубои от месец и мисля, че е време да преоткрия моя футбол“, продължи бившият играч на Бока Хуниорс.

„Ще продължа да преследвам големи цели в кариерата си и се надявам да направя скок от Берое в друг по-голям отбор в Европа.“

„Щастлив съм, че отново съм активен във футбола и се надявам да започна 2024 г. по най-добрия начин”, добави Вия.

„Езикът в България е много труден. Затова от клуба са ни осигурили преводач и малко, по-малко започвам да разбирам думите“, каза оше колумбийското крило.