ЦСКА 1948 ще опита да се върне на победния път срещу Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима откриват 21-ия кръг в родния шампионат!

Отборите на ЦСКА 1948 и Арда Кърджали ще премерят сили един срещу друг в сблъсък от 21-вия кръг на efbet Лига.

Срещата между “червените” и “сините вълци”, която ще се проведе на стадион “Витоша” в Бистрица, стартира от 12:30 часа и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров.

[anwpfl-match match_id=”344289″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

ЦСКА 1948 и Арда са едни от най-добре представящите се тимове от началото на кампанията у нас.

Във временното класиране столичани заемат 3-ото място с актив от 39 точки, докато кърджалийци са на 7-ата позиция с 32 пункта.

В последния кръг ЦСКА 1948 допусна изненадваща загуба при визитата на Ботев във Враца с 0:1, а Арда записа убедителна победа с 5:0 над Локомотив Пловдив.

Домакините ще бъдат без трайно контузените Александър Колев, Стив Фуртадо и Карлос Охене, а Пламен Крачунов и Атанас Зехиров са липсващите за гостите от Кърджали. В редиците на “сините вълци” обаче се завръща Иван Коконов, който бе болен и пропусна предходния мач.

Букмейкърът Палмс Бет смята ЦСКА 1948 за фаворит за победата с коефициент от 1.52 срещу такъв от 7.52 за успех на Арда. Равенството пък е със ставка от 4.32.

Прогнозата на 7Спорт за двубоя е, че състава от Кърджали ще си тръгне с поне точка от гостуването си, а също така, че ще паднат най-малко две попадения в срещата.

Ето и вероятните стартови състави на двата тима:

ЦСКА 1948: Наумов; С. Александров, С. Петров, Елитон, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Бастунов, Р. Кирилов; Сердюк

Старши треньор: Тодор Янчев

Арда Кърджали: Господинов; Лозев, А. Петков, Сако, Желев; Юруков, Цонев; Ковачев, Тунгара, С. Иванов; Боруков

Старши треньор: Александър Тунчев