ЦСКА се събуди и би с 3:1 Славия на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се реваншираха пред феновете след кошмара от Лудогорец преди седмица

ЦСКА успя да победи с 3:1 Славия в мача им от плейофната първа шестица на Първа лига. “Армейците” показаха коренно различна игра от тази, която демонстрираха преди седмица срещу Лудогорец, когато отнесоха загуба с 0:5.

След само 90 секунди игра ЦСКА успя да поведе в резултата. Греъм Кери центрира отляво, Виячки се размина с топката и от няколко метра Георги Йомов реализира.

В 20-ата минута ЦСКА за втори път вкара по идентичен начин –  отново Кери центрира отляво, но този път по земя, и отново Виячки се размина с топката, а Йомов отбеляза за втори път във вратата на бившия си отбор, поради което и не се зарадва.
ЦСКА се събуди и би с 3:1 Славия на "Армията" 1
Последваха на два пъти искания от “армейците” за дузпи, но главният съдия не прие доводите им.

В 36-ата минута отново Кери центрира отляво, но този път от фал, и намери Кайседо, който от непосредствена близост хландокръвно заби трети гол в мрежата на Вуцов.

Веднага след почивката Славия върна едно попадение. Влезлият от пейката Добрев центрира към друга резерва – Кирилов, който при първия си опит не намери добре топката, но след това промуши кълбото под плонжа на Бусато.
ЦСКА се събуди и би с 3:1 Славия на "Армията" 2

Десет минути преди края Йомов проби и центрира отлично към Кайседо, който стреля с глава, но право във Вуцов, който беше застанал добре на вратата си.

Така ЦСКА събра 56 точки на второто място – на седем пред вече третия Левски и си гарантира евроучастието през следващия сезон, докато Славия остава на шестото място с 37 пункта.

Фото: StartPhoto