ЦСКА ще се върне към победите срещу Хебър, според Betano
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" посрещат новака в елита днес с мисъл за мача с Ботев (Пловдив) през седмицата

ЦСКА приема днес от 19:15ч. новака в Efbet Лига Хебър (Пазарджик). “Армейците” в момента са на трета позиция в класирането и влизат в двубоя след  загуба от Лудогорец в Разград.

Хебър пък пристига на “Българска армия” без да има какво да губи и вдъхновени след идването на Владимир Манчев начело. Отборът вече обърка сметките на един по-високо стоящ тим – Локомотив София след като преди седмица победиха с 3:2  на „Васил Левски“ и сега ще искат да затвърдят доброто си представяне и срещу ЦСКА.

За ЦСКА мачовете тази седмица няма да бъдат само два и ще мислят и за предстояшия отменен мач срещу Ботев (Пловдив), който ще се изиграе в сряда и най-вероятно при благоприятен резултат на неговия отбор Саша Илич ще направи ротации, за да запази някои футболисти свежи за гостуването на “Коматево” на 19-ти октомври.

Битката на “Армията” има един изявен фаворит и неслучайно от Betano.bg определят коефициент за успех на ЦСКА от 1.20, докато равеният е с 6.40, а тотален шок и успех на гостите от Пазарджик – 16.00.