ЦСКА ще спасява сезона с трансфери от Бундеслигата и Лига 1
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" са готови да инвестират още повече пари през зимния трансферен прозорец

ЦСКА си е поставил амбициозната задача да подсили отбора през зимния трансферен прозорец с играчи от водещите европейски първенства, като Бундеслигата и френската Лига 1. Според последните информации, клубът е провеждал преговори с потенциални трансферни цели още през лятото, но финализирането на сделките се очаква през зимата.

Една от основните пречки за реализирането на тези трансфери може да се окаже текущото слабо представяне на тима в българската Първа лига. След 11 кръга ЦСКА заема незавидното 14-о място, само на три точки пред последния Хебър. Липсата на силни резултати и евентуално участие в европейските клубни турнири може да се окаже решаващо за привличането на класни играчи от тези престижни лиги.

Откакто клубът смени собствеността, новите ръководители не се пестят по отношение на трансферната политика. През лятото бяха инвестирани около 4 милиона евро за нови попълнения, което е рекордна сума за ЦСКА , с цел да се вдигне класата на отбора и да се подобрят представянията в шампионата.