google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да започнем по най-добрия начин, заяви бившият бранител

Един от асистентите на старши треньора на Левски Станимир Стоилов – Цанко Цветанов, изрази надежда, че Сините ще оставят зад гърба си неубедителния финал на миналата година и ще започната новата 2023 година по възможно най-добрия начин.

Цветанов: "Не сме доволни от последните резултати" 1

“Използвам момента да пожелая щастлива нова година на всички българи,” заяви бившият бранител на Етър, Левски, Енрги (Котбус) и Абърдийн.

“Заминаваме на подготовка с благодарност към ръководството, че осигури този лагер, защото Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един тренировъчен ден.

“На този етап има двама нови, засега са те. На този етап това са играчите, с които ще започнем подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, засега нямаме продаден играч.

“Не мога да кажа дали се налага да продаваме. Ако се налага, ръководството ще вземе най-доброто решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат.

“Доволни сме от това, че сме на възможно най-доброто място за подготовка откъм климат.”

“Лично аз очаквам, тъй като бяхме най-младият отбор и продължаваме да сме – надявам се, че всички тези млади футболисти ще направят крачка напред в развитието си и ще стават все по-добри.

“Нормално е да не сме доволни от последните резултати. Мисля, че не завършихме по най-добрия начин годината затова се надявам да започнем по най-добрия начин новата.”