Де ла Фуенте: Нека не се увличаме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знаем какво е в Испания - един ден си на върха, а на следващия си безполезен", смята селекционерът на "Ла Фурия"

Националният селекционер на Испания Луис де ла Фуенте беше доволен от успеха с 1:0 над Албания в последния мач от група “В” на Евро 2024 и заяви, че всеки може да мечтае за триумф в надпреварата.

Испанците приключиха груповата фаза с перфектен рекорд – три победи от три мача и то с голова разлика 5:0, което ги поставя в по-добра позиция и за елиминациите.

“Всички сме свободни да мечтаем, ние сме първите, които мечтаят, но трябва да останем стъпили на земята. Този успех не гарантира нищо. Всеки мач е напрегнат, а да спечелим и трите си мача в групата и да запазим три сухи мрежи е наистина трудно. Това не се е случвало от дълго време. Трябва да изчакаме до сряда, за да знаем кой ще е съперникът ни на 1/8-финалите, но ще бъдем готови и психически да играем срещу всеки опонент”, коментира Де ла Фуенте.

“Радва ни фактът, че хората оценяват работата, която вършим и признават таланта на отбора, но нека не се увличаме. Знаем как работят нещата в Испания – един ден си на върха, а на следващия ден си безполезен”, каза още той.