google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съсобственикът на Интер Маями въведе строга забрана за играчите на клуба, което изненада Рио Фърдинанд

Дейвид Бекъм винаги е бил пионер, когато става въпрос за мода, но решението му да забрани на играчите на Интер Маями да споделят своите облекла преди мача в социалните медии доведе до изненадващи реакции, включително тези на бившия му съотборник в Манчестър Юнайтед – Рио Фърдинанд. Попивайки опит от бившия си мениджър сър Алекс Фъргюсън, Бекъм се присъедини към безсмисления подход на шотландеца към дисциплината в дните на мачовете, за да даде приоритет на представянето на терена.

В разговор в канала на Фърдинанд в YouTube, бившият защитник на “червени дяволи” заедно с Дейвид Бекъм си спомниха за тенденцията на спортистите, особено в американските спортове като баскетбола, да парадират с избора на модните си облекла преди мачове. Испанските гиганти Барселона също вървяха по същия път, докато Ханзи Флик не го забрани.

По време на разговора Бекъм разкри, че е правил нещо подобно в Интер Маями и каза: „Да, странно, нашият тим започна да го прави няколко пъти и аз спрях това.“

Решението му да наложи забраната шокира Фърдинанд, който подразни Бекъм и каза: „Човекът на модата. Човекът, който разруши всички бариери“

Бекъм прекъсна своя бивш съотборник и поясни: „Да, но ние не печелехме срещи в този момент.“

Фърдинанд се съгласи и добави: „Това е ключът, вижте, такъв съм аз. Това е като, ако съм мой собственик, не искам да ви виждам в социалните медии, ако сме седми или осми. Не вярвам, че г-н Фешън каза, че в моя футболен клуб няма мода.”