Два клуба от Висшата лига с интерес към Ромелу Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл и Тотнъм с интерес към нападателя на Челси, който в момента е под наем в Интер

Според информация на Calciomercatoweb, отборите на Нюкасъл и Тотнъм може да направят оферта за нападателя на Челси Ромелу Лукаку през лятото. 29-годишният футболист на Челси в момента е под наем в Интер, но се бори да остави своя отпечатък през този сезон, а и контузии му пречат да играе редовно.

Лукаку не е в най-добрата си форма от известно време, но ако има треньор, който може да извлече максимума от него, това е наставникът на Тотнъм Антонио Конте. Наистина, 29-годишният играч беше ключов играч за Конте, когато спечели титлата с Интер, така че не е чудно, че Тотнъм се интересува от него. В информацията на Calciomercatoweb обаче се посочва, че трансферът ще зависи от това дали Конте ще остане в Тотнъм след този сезон.

Междувременно Нюкасъл все още не е заменил нападателя Крис Ууд, който напусна клуба в посока Нотингам Форест. Определено Лукаку в най-добрата си форма е играч от най-високо качество, който може да печели мачове сам. Твърди се, че Еди Хоу харесва качествата на белгиеца и би се съгласил да подсили “свраките” с Лукаку.

През лятото Ромелу Лукаку ще трябва да избира нов клуб, тъй като надали ще остане в Интер, а като се завърне в Челси за него няма да има място на “Стамфорд Бридж”.