Двама играчи на Челси очакват оферти от Саудитска Арабия до дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кулибали и Менди най-вероятно няма да се задържат на "Стамфорд Бридж"

Футболистите на Челси Калиду Кулибали и Едуард Менди могат да напуснат клуба и да заминат в посока Саудитска Арабия твърди Фабрицио Романо. Според журналиста общият им агент ще получи оферта за техните права от неназован отбор от близкия изток до дни, която той ще им представи.

Менди загуби титулярното си място на “Стамфорд Бридж” и желае да напусне Лондон в търсене на игрово време. Неговият приоритет е да остане в Европа, където да продължи да се състезава на най-високо ниво. Той е все още 31-годишен, възраст, в която дори се смята, че вратарите навлизат в своя пик.

Към Кулибали също има оферти от европейски грандове. Той е в трансферния списък на Интер заедно с Ромелу Луакаку. Проблемът обаче е, че “нерадзурите” се намират в тежко финансово положение, тъй като собственикът им е сериозно затънал в дългове. Това лято те трудно ще осъществят каквито и да било трансфери, още по-малко скъпоструващи такива.

Въпреки приоритетите и на двамата да продължат в Европа обаче, големите мултимилионни договори в Саудитска Арабия може лесно да променят тяхното мнение.