Двама играчи на Ман Юнайтед с въпроси за бъдещето си в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единсон Кавани и Ерик Байи искат отговори за бъдещето си на "Олд Трафорд"

Уругвайският нападател Единсон Кавани и защитникът Ерик Байи са изискали отговори от наставника на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер за тяхното бъдеще на “Олд Трафорд”.

Кавани се присъедини към Ман Юнайтед в началото на този сезон, като има 7 гола в 25 двубоя, но в половината от срещите той влиза като резерва. Ерик Байи пък често страда от контузии и е резерва на Виктор Линдельоф, тъй като шведът е е изборът на Солскяер за партньор на Хари Магуайър в центъра на защитата. Поради тази причина Байи е взел участие в едва 13 мача във всички състезания с екипа на „червените дяволи”.

Медиите в Англия пишат, че двамата футболисти са поискали да разберат дали Солскяер има намерение да разчита по-често на тях през новия сезон. Договорът на Кавани с Юнайтед изтича в края на сезона, но има опция контрактът да бъде удължен с една година.

Байи има договор с “червените дяволи” до края на сезон 2021/22, но в началото на следващата година може да преговаря с други клубове за трансфер като свободен агент.