Джерард иска да се събере със Суарес в Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Суарес може да се завърне в Премиър Лийг

Астън Вила проявява сериозен интерес към нападателя на Атлетико Мадрид Луис Суарес. 35-годишният футболист става свободен агент през лятото, след като напуска “дюшекчиите”. Суарес се сбогува с феновете на “Уанда Метрополитано” при ремито 1:1 срещу Севиля в неделя. Няколко клуба вече протягат ръце към уругваеца, като един от тях е именно Астън Вила, съобщава испанското издание “Фишайес”.

В момента начело на тима от “Вила Парк” е Стивън Джерард, като именно това може да бъде ключът към евентуален трансфер на Суарес в бирмингамския клуб. Двамата са бивши съотборници от Ливърпул и са в много добри отношения. На ‘Вила Парк’ се очаква да остане и Фелипе Коутиньо, който беше откупен от Барселона, така че Суарес ще има още познати лица.

Астън Вила обаче ще срещне голяма конкуренция за подписа на Суарес. Отборите на Севиля и Интер имат интерес към него. Двата клуба ще играят в Шампионската лига и това може да примами Суарес. Разбира се, уругваецът може да иска и обратно във Висшата лига, като Астън Вила му дава този шанс.