Клубове от Висшата лига със сериозен интерес към Дибала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Астън Вила, Челси, Нюкасъл се интересуват от аржентинския национал

Според информация на италианското издание Corriere della Sera, Пауло Дибала предизвиква интерес на трансферния пазар. Астън Вила, Челси и Нюкасъл Юнайтед имат желание да подпишат с нападателя на Рома. И трите клуба от Висшата лига се свързаха с обкръжението на аржентинския национал, за да поискат информация за него.

Пауло Дибала е един от най-добрите нападатели в Серия А повече от десетилетие. 30-годишният футболист е играл само италиански клубове в Европа, като носи екипите на Палермо, Ювентус и Рома. Той стана известен по време на престоя си в Палермо, преди да се присъедини към “бианконерите” през юли 2015 г.

В следващите седем години аржентинския национал доминираше в Серия А с Ювентус. През 2022 г. Дибала осъществи трансфер в Рома. През тази кампания той играе силно, като има 6 гола и 6 асистенции в 18 двубоя. Междувременно Пауло Дибала беше част от аржентинския отбор, който спечели Световното първенство по футбол през 2022 г.

Що се отнася до бъдещето му на клубно ниво, той може да не е в Рома след януарския трансферен прозорец поради ниска освобождаваща клауза в договора му. Това привлече вниманието на Астън Вила, Челси и Нюкасъл Юнайтед. Ще бъде интересно да видим дали преминаване във Висшата лига ще се осъществи за аржентинската звезда на “вълците”.