Анчелоти след триумфа над Атлетико: Бяхме много ефективни в атака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Атлетико игра много добре, както и ние, беше зрелищен двубой и го спечелихме", заяви Карло Анчелоти

Реал Мадрид се класира за финала за Суперкупата на Испания след успех над Атлетико Мадрид с 5:3 след продължения в страхотно голово шоу в Саудитска Арабия. Треньорът на “лос бланкос” Карло Анчелоти бе щастлив от победата над градския съперник и заяви причините за успеха.

Според италианския специалист Реал е бил много ефективен в атака. Карло Анчелоти смята, че отборът се е поздравил с успеха, тъй като е имал повече енергия след почивката.

„Мисля, че беше открит двубой. Ние се борихме с напрежението на противника. Атлетико игра много добре, както и ние, беше зрелищен мач, спечелихме го, защото имахме повече енергия през второто полувреме, но и на Атлетико им вървеше играта. Опитахме се да им приложим висока преса, а те отговориха подобаващо и вкараха два гола, но ние също бяхме много ефективни в атака“, каза Карло Анчелоти.

В Саудитска Арабия днес “Кралският клуб“ ще научи съперника си във финала – победителя в сблъсъка Барселона – Осасуна. Срещата е тази вечер от 21:00 ч. като каталунците са фаворити за победата.