Ювентус ще опита да пребори Наполи за сръбски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лазар Самарджич е на крачка от трансфер на "Алианц Стейдиъм"

Ювентус ще се опита да направи сериозен удар на трансферния пазар през януари. “Старата госпожа” се готви да надцака Наполи за подписа на Лазар Самарджич и според информациите в Италия торинският гранд е постигнал договорка с бащата на сръбския национал.

21-годишният сръбски футболист беше много близо от присъединяване към лидера в Серия А Интер през лятото, след като беше договорена сделка с Удинезе. В крайна сметка обаче до трансфер на Самарджич в гранда от Милано не се стигна и той продължи да играе за Удинезе.

Шампионът Наполи пък отдавна работи за привличането на Самарджич, като неаполитанци са готови да платят общо 25 милиона евро за подписа му. Наполи обаче все още не се е договорил с представителите на футболиста и това пречи на сделката.

Медията TuttoMercatoWeb информира, че Ювентус се опитва да се възползва от провала на Наполи в преговорите със Самарджич. От “Алианц Стейдиъм” са се свързали с представителите на играча, за да обсъдят сделка. Бащата на халфа е дал зелена светлина за трансфер на сърбина в Юве.