Джерард иска още по-голямо постоянство от своите играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да търпя някой да се главозамае от една или две победи", призна младият наставник.

Мениджърът на Астън Вила – Стивън Джерард, отправи предупреждение към своите футболисти да не изпадат в “излишна еуфория” от двата поредни успеха на тима в Премиър лийг.

„Постигнахме 2 поредни победи, нищо друго не сме направили. Аз искам да бъда максимално откровен и ще кажа, че в никакъв случай няма да позволя излишна еуфория и главозамайване. Толкова много работа имаме до края на сезона и изобщо не е въпросът да спечелиш един или два мача. Трябва да се научим да бъдем постоянни и да трупаме поредица от позитивни резултати. Това е начин на мислене и аз смятам, че футболистите ми трябва да са наясно с нещата”, сподели Джерард.

“Дано са ме разбрали правилно, защото няма да търпя някой да се главозамае от една или две победи, така не се постигат успехи във футбола. Нужно ни е още толкова много, за да стигнем нивото, което аз желая. След края на сезона ще правим анализи, но до тогава силно се надявам, че ще натрупаме  максимален точков актив, който ще ни позволи да завършим колкото е възможно по-нагоре в класирането“, каза още Джерард.