Джони Еванс се възхищава на Ерик Тен Хаг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ветаранът в състава на Манчестър Юнайтед коментира отношенията си с мениджъра

Ветеранът на Манчестър Юнайтед, Джони Еванс, сподели възхищението си от устойчивостта на мениджъра Ерик тен Хаг в трудните моменти. Въпреки непрекъснатите слухове за евентуално уволнение на нидерландеца, които съпровождат голяма част от неговия престой на “Олд Трафорд”, Тен Хаг продължава да отстоява своите принципи и философия. Според Еванс, той не позволява външният шум и критиките да повлияят на начина му на работа.

“Тен Хаг е изключително силен човек, и това много ме впечатлява. Той е принципен в начина, по който иска да води отбора и по който се държи като личност. Рядко променя подхода си. Показва истинска сила в това кой вярва, че е, и кой иска да бъде. Винаги е позитивен, а посланието му остава непроменено”, споделя Еванс.

Макар че Манчестър Юнайтед стартира най-лошия си сезон в Премиър лийг, Тен Хаг продължава да получава подкрепа от играчите си, включително от Еванс. Бившият капитан на Северна Ирландия отбелязва, че въпреки затрудненията в атаката на отбора, има много позитиви, които могат да бъдат извлечени от играта им в защита през сезона. Той подчертава, че треньорският щаб продължава да работи върху подобрението на отбора, като се фокусират върху позитивните аспекти и не позволяват на външните фактори да повлияят на тяхната работа.

“Ние искаме да вкарваме повече голове, но треньорският щаб винаги гледа позитивно и търси начини за подобрение, без да се влияе от външния натиск”, допълни Еванс в интервю за “Скай Спортс”.