Ед Уудуърд: Ман Юнайтед e на правия път при Солскяер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефовете на "червените дяволи" гласуват доверие на Оле

Манчестър Юнайтед имаше доста колебливи моменти през сезон 2020/21. Мнозина смятат, че “червените дяволи” не могат да постигнат нужния напредък с Оле Гунар Солскяер начело. Но изпълнителният директор на клуба Ед Уудуърд заяви, че ръководството категорично е зад мениджъра мениджъра на тима въпреки някои слаби резултати от началото на сезона.

След седем мача от началото на сезона в Премиър Лийг, Ман Юнайтед е на незавдината 14-та позиция в таблицата, а наскоро отборът записа доста слаб резултат при визитата си на Истанбул Башакшехир в Шампионската лига – поражение с 1:2. След тази загуба на турска земя, имаше слухове в медиите, че Солскяр го грози уволнение, но Уудуърд твърди, че това не е вярно.

“Клубът остава на 100% убеден в положителния път, по който се движим със Солскяер начело”, заявява директорът на Юнайтед в доклада за финансови отчети на клуба за третата четвъртина. Според него приходите “червените дяволи” са спаднали с 19.5 процента в сравнение със същия период миналата година, като основната причина е липсата на публика на “Олд Трафорд”. В същото време клубът увеличава приходите си от тв права, тъй като през юли Ман Юнайтед имаше много мачове.

“Въпреки че пандемията от коронавирус не спира да нанася сериозни щети, ние сме оптимисти, че постепенно навлизаме във фаза на възстановяване и нормализация. Ние сме уверени по отношение на нашите дългосрочни планове, както на терена, така и извън него”, пише изпълнителният директор на “червените дяволи” в доклада.