Един от зачеркнатите от Стоилов: Не знам какво ще се случва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба", сподели Здравко Димитров.

Фланговият нападател на Левски – Здравко Димитров, който е зачеркнат с дебелия флумастер от старши треньора Станимир Стоилов, коментира пред „Мач Телеграф“ случващото се между него и клуба, а също така даде мнението си и за своето бъдеще.

Както е известно, бързоногият футболист бе изгонен от състава на “сините” заради проблеми с хазарта, а неговата съдба последва и Димитър Костадинов.

Вторият обаче от новия сезон ще играе за Септември София, докато бъдещето на 23-годишния Димитров на този етап остава неясно.

„Добре съм, но не знам какво ще се случва занапред. Ще се разбере в скоро време. В момента се подготвям самостоятелно. Това, което се случи между ден и Левски не желая да го коментирам. Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но не мога да върна времето назад”, заяви Димитров.

“Това с лихварите, което се изписа в медиите, въобще не е така. Не ходя на „Георги Аспарухов“ в момента. Имам договор със „сините“ до 2024 година. Живот и здраве се надявам скоро пак да играя в някой клуб. Дай Боже в един момент да ми се получи и в Левски. Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба“, добави крилото.