google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският гранд ще направи грандиозен трансфер с нападателя на Наполи

Съществуваше реална възможност нигерийският голаджия Виктор Осимен да не играе клубен футбол до 2024 г. Изглежда, че турският гранд Галатасарай ще спаси кариерата на нападателя на Наполи. След като Осимен не е желан от Антонио Конте в състава, а никой клуб не го купи през летния трансферен прозорец, то сега се появи възможността нигериецът да облече екипа на турския гранд Галатасарай.

Според информация на италианския журналист Ди Марцио, тимът на Галатасарай се е свързал с Наполи, за да привлече нигерийския футболист под наем. Ръководството на жълто-червените се съгласи да плати цялата заплата от 11 милиона евро на 25-годишния централен нападател, твърди медията Corriere Dello Sport.

Виктор Осимен няма друг избор и е приел предложението на Галатасарай. Мениджърите на жълто-червените са тръгнали към Неапол, за да осъществят трансфера. Твърди се, че най-голямата причина жълто-червените да ускорят трансфера на Осимен е контузията на аржентинския нападател Мауро Икарди.

25-годишният нигерийски нападател, който изигра 32 мача във всички турнири с екипа на Наполи през миналия сезон, отбеляза 17 гола и 4 асистенции. Той ще трябва да помогне на Галатасарай за силно представяне в Европа и в битката за титлата в Турция.