google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Франко Рамос е наказан за срещата, а младият нападател Васил Василев се завръща в групата на заралии

Берое ще се стреми да сложи край на неприятнта си серия от 4 поредни поражения в първенството, когато приеме ЦСКА 1948 в мач от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят е във вторник от 17:00 ч. като треньорът Хосе Луис Ачиари определи групата за двубоя. Наставникът на заралии няма да може да разчита на Франко Рамос, който бе изгонен в двубоя срещу Ботев Враца. Прави впечатление, че в групата на “зелено-белите” се завръща младият нападател Васил Василев.

Групата на Берое: Хуан Пабло Лунгарсо, Родриго Ачинели, Густаво Каскардо, Енцо Еспиноса, Лучано Скуадроне, Викторио Вълков, Жорди Говеа, Тиаго Сейхас, Франческо Селесте, Стефан Гаврилов, Енцо Ойос, Едвин Лазо, Божидар Пенчев, Джани Политино, Сегундо Пачаме, Бруно Шмуц, Лендро Годой, Вини Трибуле, Васил Василев и Майк Севайос.

Преди домакинството на ЦСКА 1948, тимът на Берое заема 8 място в класирането с актив от 13 т., а “червените” от София са с 14 пункта. Двата тима са изиграли 9 мача помежду си в Първа лига като в тях “зелено-белите” имат 2 победи, 3 равенства и 4 загуби при голова разлика 8:14 в полза на съперника. И двата си успеха съставът на Берое регистрира в Стара Загора с минимален резултат.

Потребителите на sesame android имат възможността да получат специални персонални бонуси, които да използват за мачовете от Първа лига.