Халф на Манчестър Юнайтед пред завръщане в игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиан Ериксен може да се завърне в мача срещу Евертън

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг съобщи страхотна новина за феновете на отбора – халфът Кристиан Ериксен може да се завърне на терена в събота, когато „червените дяволи“ се изправят срещу борещия се за оцеляване Евертън на „Олд Трафорд“.

Тен Хаг бе категоричен, че нямат да бъдат поети никакви рискове със състоянието на Ериксен, който получи травма при победата на Манчестър Юнайтед над Рединг във ФА Къп в началото на годината. Според предварителните прогнози, Ериксен със сигурност ще бъде напълно възстановен за двубоя срещу Севиля в Лига Европа през следващата седмица.

„Кристиан Ериксен прогресира, след като се завърна в тренировките на пълни обороти в началото на седмицата. Предстоят ни две тренировки преди двубоя, на които ще бъде преценено внимателно състоянието и тогава ще преценим дали ще играе срещу Евертън в събота“, каза Ерик тен Хаг.

Преди домакинството на “карамелите” в събота, тимът на Ман Юнайтед е 4-ти в Premiership класирането с 53 точки – на три пред петия Тотнъм, който има мач пвоече.