Илич: Обещавам едно – футболистите ще дадат максимума си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да издържим физически", заяви той

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич смята, че в реванша срещу Базел играчите му ще дадат максимума от възможностите си и ще направят всичко по силите си, за да отстранят швейцарците след победата с 1:0 на “Българска армия”.

“Мачът ще бъде коренно различен в сравнение с този преди седмица в София. Базел играе пред своите фенове. Всички са наясно какво ни чака утре. Бисмарк и Митков са контузени, всички останали са здрави. Всички играчи, които са тук, са готови за мача. Надявам се да издържим физически, да имаме и малко късмет. Очаквам агресивен Базел, очаквам подобаващ отговор на тази агресия от моите играчи”, започна младият специалист.

“Не искам да коментира съдията. Надявам се главните действащи лица да са футболистите на двата отбора, а не съдията. В ЦСКА има доста играчи с много мачове в Европа, не вярвам да се уплашат. Важно е да не допускаме грешки. Гледах победата на ЦСКА над Базел преди две години. Сега има 3-4 играчи от тогавашния състав. Разликата е, че тогава нямаше публика заради COVID-19, а сега феновете ще подкрепят Базел”, добави още той.

“Мога да обещая само, че утре моите играчи ще дадат максимума от възможностите си, само така имаме шансове да отстраним Базел”, завърши Илич.

Фото: СтартФото