Индзаги: Вече трябва да гледаме какво прави Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Имаме четири мача и е нужно да ги спечелим

Наставникът на Интер – Симоне Индзаги говори след загубата на неговия тим с 1:2 от Болоня в отложения мач от 20-ия кръг на Серия “А”. “Нерадзурите” имаха шанс да излязат еднолично на върха с точка преднина пред Милан, но вместо това останаха на две за градския съперник четири кръга преди края в битката за Скудетото

“Има горчивина, без съмнение, вече не държим съдбата в собствените си ръце. Ще трябва да следим какво прави Милан и да се опитаме да спечелим оставащите 4 мача. Успяхме да поведем и трябваше да отбележим и още един гол, вместо да получим такъв от Арнаутович, защото знаем, че във футбола всичко може да се случи.”, започна Индзаги.

“Трябваше да си подаваме топката по-спокойно, да търсим празните пространства, да пращаме повече центрирания към Джеко. Тежък удар, но трябва да запазим високо вдигнати глави. Всеки мач е труден, видяхте как Болоня игра днес. Изоставаме на две точки и това е разлика, която можем да стопим в оставащите четири мача. Не трябва да униваме защото още имаме шанс.”, добави специалистът.