Йозил ще изпълни договора си с Арсенал, има куп оферти към него
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отбори от цял свят с предложения към Месут Йозил

Месут Йозил няма да напусне настоящия си клуб Арсенал до края на сезона, като по този начин ще изпълни договора си с “топчиите”. През лятото Месут ще предприеме ново предизвикателство, а вече е получил оферти от клубове от целия свят, обяви неговия агент Еркюл Согут.

В момента плеймейкърът не получава никакъв шанс на стадион “Емиратс”, като старши-треньорът Микел Артета не го включи в състава на тима за Висшата лига и Лига Европа, което означава, че Йозил може да играе единствено в двубоите от националните купи в Англия. В медийното пространство постоянно се спекулира за изходящ трансфер на бившия играч на Реал Мадрид през януари, но такъв едва ли ще има, разкри Согут.

“Месут има контракт за още 6 месеца с Арсенал. На него определено му липсва да играе футбол. За момента той работи много здраво, за да може отново да облече екипа на Арсенал. Искаме да обясни ситуацията с Фенербахче – да, ни говорихме с тях, разговаряхме на четири очи с най-важните хора в клуба. Ние обаче не можем да кажем нищо за евентуален трансфер преди януари. Месут получава предложения за трансфер от целия свят. За момента нищо не се е променило, изглежда сякаш той ще довърши сезона с Арсенал”, коментира Согут.