Добави коментар
Нападателят на ЦСКА си поставил цел колко гола да вкара за "армейците" през сезона

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо заяви в интервю пред Radio Activa FM, че си е поставил лична голова цел при пристигането си в България.

„Когато дойдох в България си поставих цел да вкарам 13 гола. До нея сега ми остават още четири, но имаме два мача до края на сезона и не губя надежда, че ще я постигна. В началото играехме в схема 3-5-2 при предишния треньор, а сега само с един нападател и трябва да се боря с централните защитници, да отварям пространства и да опитвам да бележа“, каза Кайседо.

„Да победим във финала беше прекрасно. Откакто пристигнах в клуба, знаех, че сме способни на големи неща. Отварянето на стадионите и да имаме феновете зад гърба си в този двубой беше невероятно“.

„Винаги съм харесвал италианското първенство и Фелипе Кайседо е един от моите примери, заради своята кариера. Следя Дуван Сапата и Лукаку“, призна Кайседо.

„Имам договор до лятото на 2022 година и тогава искам да играя на Световното първенство в Катар. Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер.“, добави още нападателят.

Добави коментар
Гласувай: