Кайседо: Всяка нощ се моля да играя за националния си отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на ЦСКА си поставил цел колко гола да вкара за "армейците" през сезона

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо заяви в интервю пред Radio Activa FM, че си е поставил лична голова цел при пристигането си в България.

“Когато дойдох в България си поставих цел да вкарам 13 гола. До нея сега ми остават още четири, но имаме два мача до края на сезона и не губя надежда, че ще я постигна. В началото играехме в схема 3-5-2 при предишния треньор, а сега само с един нападател и трябва да се боря с централните защитници, да отварям пространства и да опитвам да бележа”, каза Кайседо.

“Да победим във финала беше прекрасно. Откакто пристигнах в клуба, знаех, че сме способни на големи неща. Отварянето на стадионите и да имаме феновете зад гърба си в този двубой беше невероятно”.

“Винаги съм харесвал италианското първенство и Фелипе Кайседо е един от моите примери, заради своята кариера. Следя Дуван Сапата и Лукаку”, призна Кайседо.

“Имам договор до лятото на 2022 година и тогава искам да играя на Световното първенство в Катар. Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер.”, добави още нападателят.