Какви шансове дава Betano на Григор Димитров срещу Александър Зверев?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-добрият български тенисист среща 12-ия в света в 3-ия кръг на US Open

В четвъртък вечер Григор Димитров записа убедителна победа с 3:0 сета срещу Анди Мъри и така се класира за третия кръг на Откритото първенство на САЩ. В следващия си мач на US Open Гришо ще се изправи срещу номер 12 в света – Александър Зверев. Букмейкърите дават предимство на германеца за победа в срещата. В секцията betano залози за тенис виждаме, че ставката за успех на Саша Звереве 1.44. Коефициентът Григор Димитров да спечели срещата е доста завишен – 3.27.

Александър Зверев се представя доста успешнно срещу Григор, като в шест срещи между двамата има пет победи. Единствената победа на Григор срещу германеца бе през вече далечната 2014 г., когато Зверев е доста неопитен. През тази година двамата се изправиха два пъти един срещу друг, като Григор не успя да спечели сет и в двете срещи – на Ролан Гарос и в Синсинати. Третият мач между двамата тенисисти ще бъде в събота и е битка за класиране на 1/8-финалите на последния турнир от Големия шлем за годината.

Александър Зверев си уреди среща с Григор на US Open, след като победи сънародника си Даниел Алтмайер с 3:1 сета в четвъртък. Преди това Зверев се справи с Александър Вукич с 3:0 сета. Григор Димитров пък записа чиста победа над Мъри във втория кръг, а преди това направи впечатляващ обрат от 0:2 до 3:2 сета срещу Алекс Молчан на старта на участието си на Откритото първенство на САЩ.