google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Идват добри времена за клуба", смята снажният бранител.

Централният защитник Кристиан Димитров, който се превърна в едно от новите попълнения на Левски през зимата, даде специално интервю пред “ЛЕВСКИ ТВ”.

В него бившият футболист на Ботев Пловдив и Хайдук Сплит говори за обстановката в клуба, лагера в Дубай и изминалия мач с Ал Насър.

„Чувствам се страхотно в новия отбор. Футболистите ме приеха много добре. За момента всичко е на отлично ниво. Познавам се отдавна с Ивелин Попов, Николай Михайлов и Георги Миланов. Те направиха така, че да се адаптирам по-бързо към отбора. Вече съм в много добри отношения с целия тим“, започна Димитров.

„За мен е много добре, че отборът е млад. Атмосферата е отлична и колективът е на ниво, което е важно за един тим, защото по този начин може да победим всеки един съперник. Това е най-важното”, продължи бранителят.

“Имаме перфектни условия, които са необходими за работа в Дубай. Вече от нас се очаква през пролетта да дадем всичко от себе си. С всеки изминал ден свиквам все повече с изискванията на Станимир Стоилов, но трябва да науча още много неща. Убеден съм, че крайната цел ще е положителна за Левски”, убеден е Димитров.

“Срещу Ал Насър изиграхме добър мач, който се отрази отлично на всички играчи, най-вече за младите, които трябва да трупат игрови минути. Целите ми са да спечелим всеки мач и през лятото да играем в евротурнирите. Отборът е в много добри ръце в лицето на треньорския щаб и ръководството. Идват добри времена за Левски“, каза още новото попълнение на “сините”.