google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Работата ми в Европа приключи и съм горд с новото предизвикателство", обяви 37-годишният нападател.

Мегазвездата Кристиано Роналдо беше представен официално като ново попълнение на саудитския Ал Насър.

Португалският нападател даде специална пресконференция, на която говори за своето бъдеще в клуба, а също така посочи защо е избрал да напусне Европа и да предприеме ново предизвикателство пред себе си.

„Дойдох тук, за да печеля. Футболът сега е различен, еволюцията му е различна. Много хора говорят, но не знаят нищо за футбола. Искам да предам различна визия за страната и футбола тук и затова приех това предизвикателство“, заяви Кристиано.

“Чувствам се много добре и съм много горд, че мога да взема това голямо решение. Искам да променя манталитета на новото поколение. Имах много възможности да подпиша с клубове в Европа, Бразилия, САЩ и Португалия, които се опитаха да ме привлекат, но аз бях дал думата си на този клуб”, продължи португалецът.

„Работата ми в Европа приключи, гордея се с новото предизвикателство. То е не само футболно, това е мое решение. Семейството ми ме подкрепи, особено децата ми, ние сме горди. Хората в Саудитска Арабия ме обичат. Посрещането е грандиозно“, каза още Кристиано Роналдо.

“Много съм щастлив, че той е тук. Кристиано е легенда и за местната лига неговото пристигане е нещо невероятно. Най-лесното нещо е да си треньор на Роналдо. Тук сме, за да печелим. Моята цел, свързана с Кристиано, е да го накараме да се чувства щастлив и да изпитва удоволствие от това да играе за Ал Насър и да печели с Ал Насър”, сподели треньорът Руди Гарсия.