Легенда на Ман Юнайтед за Арсенал: Имат твърде много емоции
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гари Невил продължава да е на мнение, че Манчестър Сити ще е шампион през този сезон.

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, изрази съмненията си, че Арсенал ще стане шампион през настоящата кампания във Висшата лига.

“Арсенал имаше затруднения в края на предишните сезони. Ето защо Манчестър Сити ще спечели Висшата лига. Защото, когато става въпрос за последните 10 мача, Арсенал ще започне малко да се паникьосва, ще има безпокойство, напрежението ще се увеличи. Ако Арсенал се справи и спечели лигата, това ще бъде невероятно постижение, но те не са толкова запознати с тези ситуации, колкото Манчестър Сити”, коментира Невил.

“Имат твърде много емоции, твърде рано е за тях. Не е добре да празнуват толкова емоционално и активно, когато предстои още половината от състезанието. Мога да разбера защо се случи след мача с Астън Вила, колко важно беше това. Но празнуваха доста емоционално, а е твърде рано”, обясни легендата на “червените дяволи”.

“Според мен емоциите са нещо негативно в контекста на надпреварата за титлата, това не е положителен аспект”, допълни Гари Невил пред “The ​​Overlap”.