google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джейми Варди е възможно да продължи кариерата си в Близкия изток

Легендарният нападател на Лестър – Джейми Варди, може да напусне клуба в близко бъдеще. Той най-вероятно ще продължи кариерата си в Близкия Изток. Варди и съпругата му Ребека са направили посещене на базата на Саудитската професионална лига в Бахрейн, съобщи изданието „MailOnline“.

37-годишният Варди, който вкарваше гол след гол при шампионския сезон на Лестър 2015/16, е с изтичащ договор. Варди надали ще продължи контракта си, тъй като възнамерява да отиде в Саудитска Арабия, за да спечели повече пари в края на кариерата си.

Все пак Джейми Варди показа лоялност към Лестър, когато отборът изпадна от Висшата лига. Той остана в клуба и помогна на “лисиците” да се завърнат в Премиър Лийг през 2024 г.

Джейми Варди е част от Лестър от 2012 г., като с отбора е спечелил Висшата лига, ФА Къп и Къмюнити Шийлд. Той игра и в Шампионска лига с “лисиците”. Варди е настоящата легенда на Лестър и винаги ще бъде обичан от феновете на тима, дори и да напусне клуба и да заиграе в Саудитска Арабия за повече пари в края на впечатляващата си кариера.