Левски излиза за първи успех в контролите в Турция срещу Верес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Срещата в Белек стартира в 12:00 часа.

Отборът на Левски ще се изправи срещу украинския Верес в последната си контролна среща от зимната подготовката в Турция. Проверката в Белек започва в 12:00 часа, тъй като столичани малко по-късно имат чартърен полет за България.

До момента възпитаниците на Станимир Стоилов изиграха пет приятелски срещи в югоизточната ни съседка, в които записаха равенства с Гурник Забже, Бохемианс, Марибор, Динамо Киев и минимално поражение от втородивизионния турски Генчлербирлиги.

Очакванията са в състава на Левски да бъдат направени няколко промени, като първата от тях ще бъде завръщането под рамката на вратата на Николай Михайлов.

Панамският национал Хосе Кордоба не води пълноценни тренировки от няколко дни, но се чувства добре и по всяка вероятност ще влезе в игра през второто полувреме, тъй като Килиян ван дер Каап ще си партнира със Сонко Сундберг, но на почивката ще трябва да бъде сменен, за да хване самолет за Нидерландия.

Станимир Стоилов ще иска да види и какво е състоянието на младия Димитър Костадинов, който все още не е ясно дали ще стартира като титуляр срещу Верес, или ще влезе от пейката.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков и председателят на УС на клуба Даниел Боримиров ще наблюдават контролата с украинците на живо, след което ще се приберат заедно с играчите в България.