Левски обявява рекордни приходи за 2022-ра година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете вкараха над 7 милиона лева в касата на клуба с различни инициативи

На 15 ноември, вторник, Левски ще проведе Общо събрание на клуба. Тогава клубът ще обяви рекордни приходи за 2022 година. На срещата  изпълнителният директор Иво Ивков трябва да предостави финансов отчет, като резултатите от него са впечатляващите. 26-кратните шампиони на страната са направили сериозна крачка спрямо предишните 12 месеца, като основна заслуга имат феновете на тима и сега клубът диша по-спокойно. Общите приходи за периода са над 15 млн. лева.

Подобряването на финансовото състояние на Левски се дължи най-вече на привържениците, които вкараха над 7 милиона лева в касата на клуба с различни инициативи – закупуване на билети за домакинските мачове и виртуални талони, абонаментни и членски карти, и най-различни видове фен артикули. Резултатите са за срока от февруари насам, когато бе даден старт на кампанията „Левски е вечен“.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков пък проведе среща с представители на организирани привърженици на тима. Тя се е състояла във вторник вечерта в офиса на „Левски на левскарите“ като основната дискусия е била за бъдещето на клуба.