Левски ще се раздели до седмица с Найджъл Робърта?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националът на Кюрасао е пред трансфер в Динамо Загреб

Нападателят на Левски Найджъл Робърта може да подсили хърватския гранд Динамо Загреб през следващата седмица, пише “Ютарний лист”. Изданието потвърждава информацията, която се появи в последните дни, позовавайки се на източници от мениджърските среди, че клубът от Загреб води преговори за привличането на офанзивния футболист на “сините”

“Ютарний лист” отбелязва, че Робърта е вкарал 2 гола в 12 срещи през този сезон, след като в предишната кампания се е разписал 11 пъти в 24 двубоя. Според изданието тези числа не са особено впечатляващи, но голямото предимство на нападателя е, че е млад, а Динамо може да го закупи за сумата около 500 хил. евро.

В такъв случай евентуален трансфер на Робърта на “Максимир” не би бил твърде рисков. Поради тази причина договор между отборите на Левски и Динамо Загреб няма да бъде проблем, а Робърта може да се присъедини към шампиона на Хърватия още преди края на годината, като преди това ще вземе участие в последния мач на “сините” за 2020 г. срещу ЦСКА, който ще се играе на 18 декември /петък/.