Лиъм Купър отлетя за Англия, под въпрос е за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на ЦСКА е със съмнения за спукано ребро

Футболистът на ЦСКА Лиъм Купър, който беше заменен принудително при загубата на “червените” с 0:1 от Септември, е отлетял за Англия за допълнителни медицински прегледи.

Купър е имал първоначално запазен билет за полет към Острова, тъй като играчите на „армейците“ ще получат няколко дни почивка заради паузата в шампионата, свързана с мачовете на националните отбори. Въпреки това, след като получи контузия по време на срещата, 33-годишният бранител успял да смени билета си за по-ранен полет.

При пристигането си в Англия, Купър ще премине детайлен медицински преглед в клиниката на бившия му тим Лийдс, за да се установи състоянието му. Има съмнения, че защитникът е със спукано ребро. Ако това бъде потвърдено от днешните медицински изследвания, Купър вероятно ще бъде извън игра за около месец и ще пропусне предстоящото дерби срещу Левски, насрочено за 19 октомври от 15:45 часа.

Другият централен защитник на ЦСКА, Лумбард Делова, който също получи травма, ще премине медицински прегледи, за да се установи естеството и тежестта на неговата контузия.