Линдсет: Не виждам Левски около нас в класирането, а били добър отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целта ни е да продължаваме да печелим. Можем да спечелим всеки мач", уверен е Линдсет

Халфът Джонатан Линдсет е един от най-добрите играчи на ЦСКА през сезона. Той обаче трябваше да чака до 16-ия кръг на efbet Лига, за да вкара първия си гол за клуба. Днес норвежкият футболист получи наградата за играч №1 на 16-ия кръг. Той говори по доста теми като направи любопитен коментар относно големия съперник на ЦСКА – Левски. Халфът заяви, че преди да дойде в нашата страна е чувал, че Левски е много силен отбор и се пошегува, че сега не ги вижда около “армейците” в класирането.

“Головете винаги дават самочувствие. Разбира се, важно е да бележиш. Никога не си поставям цел колко гола точно да вкарам. Моята цел е да бележа, за да помагам на отбора да побеждава. Срещу Локомотив Пловдив беше важна победа за нас. Излязохме срещу добър съперник и показахме характер”, заяви Линдсет. Той добави, че българското първенство е доста трудно и иска ЦСКА да постави Лудогорец под напрежение.

“Преди да дойда тук хората ми казаха, че Левски е много добър отбор, но не ги виждам около нас в класирането. В началото на първенството направихме равенство и загубихме два двубоя, в които не заслужавахме да бъдем победени. Колкото повече работим със Саша Илич, толкова повече попиваме от този шампионски манталитет. Той наистина ни повлия и ни предаде този шампионски дух“, продължи норвежкият халф.

“Сезонът е дълъг, но ние в момента сме в добра серия. Целта ни е да продължаваме да печелим. Можем да спечелим всеки мач. Не искаме да губим никакви точки”, каза още Линдсет и заяви, че мечтае да играе за националния тим на Норвегия.