google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Айнтрахт предпочита да се присъедини към Ливърпул вместо Уест Хем

Омар Мармуш е обект на интерес от страна на Ливърпул, пише медията Sport Bild. Нападателят на Айнтрахт Франкфурт е на радара и на Уест Хям. Въпреки това, египетският национал предпочита да се присъедини към Ливърпул, вместо към клуба от Източен Лондон, тъй като целта му е да заиграе във Висшата лига.

Омар Мармуш се утвърди като един от най-добрите нападател в Първа Бундеслига, откакто премина в Айнтрахт Франкфурт от отбора на Волфсбург през юли 2023 г. Той е в Германия от седем години, но не успя да покаже класата си, както по време на престоя си в Айнтрахт Франкфурт.

25-годишният футболист беше един от най-продуктивните нападатели в Европа през сезон 2023/24 и продължава в същата форма през първите няколко седмици от новата кампания. Мармуш е допринесъл за 15 гола в девет двубоя във всички състезания, като намери мрежата девет пъти и има шест асистенции на името си.

Добрите изяви на египетския нападател не остана незабелязани, като привлече вниманието на няколко клуба от Европа. Ливърпул и Уест Хем са сред потенциалните кандидати за подписа на Мармуш, като играчът има желание да премине във Висшата лига и да облече екипа на мърсисайдци. Футболистът смята Ливърпул за по-привлекателна опция от “чуковете” и предстои да видим дали английският гранд ще отправи оферта за Омар Мармуш.